Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Älvsered

Annons:
I orten Älvsered finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Älvsered som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Älvsered. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Älvsered rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Älvsered som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Älvsered hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Älvsered variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Älvsered eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Älvsered

För dig som letar efter lediga tomter i Älvsered kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Älvsered

Även lediga lägenheter i Älvsered går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Älvsered.

Fastigheter och fastighetsbolag i Älvsered

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Älvsered. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Älvsered.

IF Älvena
Ödegärdsv. 13
311 63 älvsered


Älvsereds Shoppingcenter
Falkenbergsv. 10
311 63 älvsered


Älvsereds Vägförening
Västergårdsv. 11
311 63 älvseredDuator Fastighets AB
Falkenbergsv. 10

Annons:

Detaljinformation om orten Älvsered - fastighetsdata

Älvsered är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län och kyrkbyn i Älvsereds socken, belägen 5 mil norr om Falkenberg och 4 mil söder om Svenljunga, och genomrinns av Högvadsån. Samhället är den sydligaste tätorten i Västergötland och den nordligaste i Falkenbergs kommun.

Yta: 98,50 hektar
Invånare: 433, år 2010

Här hittar du mer information om Älvsered.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Älvsered. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.