Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tingstäde

Annons:
I orten Tingstäde finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Tingstäde som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tingstäde. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tingstäde rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tingstäde som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tingstäde hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tingstäde variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tingstäde eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tingstäde

För dig som letar efter lediga tomter i Tingstäde kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tingstäde

Även lediga lägenheter i Tingstäde går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tingstäde.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tingstäde

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tingstäde. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tingstäde.

Stenkyrka Fastigheter AB
Stenkyrka Garde 196
624 42 TINGSTÄDETempo Stenkyrka
Stenkyrka Hälge 149


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE


Danne Pes Alltjänst
Stenkyrka Licknatte 317
624 42 TINGSTÄDE


Bitux
Tingstäde Myrvälder 416
624 44 TINGSTÄDE


Sorby Bi & Trädgård
Stenkyrka Sorby 212
624 42 TINGSTÄDE


Ulf O Anders Andersson
TINGSTÄDE Västris
624 44 TINGSTÄDEVibblehus AB
Stenkyrka Garde 185


Brandthäll Förvaltnings AB
Martebo Prästgård 302
624 40 TINGSTÄDENilob AB
Stenkyrka Stenstugu 155


Gunilla Birgitta Johanna Karlsson
Stenkyrka Smiss 484
624 42 TINGSTÄDE


Hejnum Hällar, Ek. För.
Hejnum Rings 263
624 38 Tingstäde


Sorby Gård AB
Stenkyrka Sorby 205
624 42 TINGSTÄDE


Lunar Plexus Gotland AB
Ungesmiss Stenkyrka 118
624 42 TINGSTÄDELickershamns Samfällighetsförening
Stenkyrka Nefelinv. 2MBJ-Vulk AB
Stenkyrka


Lickairs Invest AB
Stenkyrka Tune 451
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Detaljinformation om orten Tingstäde - fastighetsdata

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånare: 265, år 2010

Här hittar du mer information om Tingstäde.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tingstäde. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.