Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stånga

Annons:
I orten Stånga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Stånga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stånga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stånga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stånga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stånga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stånga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stånga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stånga

För dig som letar efter lediga tomter i Stånga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stånga

Även lediga lägenheter i Stånga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stånga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stånga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stånga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stånga.

Stånga-Bo AB
Stånga Liffride 437
623 60 Stånga


Fastigheter I När AB
När Hallute 167
623 48 StångaÅre Internetportal AB
Bosarve 245


Maskin & Marinteknik Hult HB
Etelhem hageby
623 74 STÅNGA


Hemse VVS
Burs Häffride 753
623 49 STÅNGA


Malma, AB
0498 - 48 27 71Stånga Rör & El AB
Stånga Gumbalde 802
623 60 Stånga


När Invest AB
När Husarve 425
623 48 Stånga


Österlings Samfällighetsförening
Österlings
623 60 StångaHamngården AB
När

Annons:

Detaljinformation om orten Stånga - fastighetsdata

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånare: 317, år 2010

Här hittar du mer information om Stånga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stånga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.