Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Slite

Annons:
I orten Slite finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Slite som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Slite. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Slite rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Slite som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Slite hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Slite variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Slite eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Slite

För dig som letar efter lediga tomter i Slite kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Slite

Även lediga lägenheter i Slite går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Slite.

Fastigheter och fastighetsbolag i Slite

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Slite. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Slite.

Othems Cement O Betong
Othem Kviende 212 A
624 46 SLITE


Siral System Co AB
Östervallag. 26
624 48 SLITE


Vallstena Fastigheter AB
Vallstena Gudings 144
624 32 SliteStuga 15
StrömgrändHB Näktergalen 1:2
Skolg. 3


Gotlands Kommun
Lärbrov. 2
624 49 Slite


Boran AB
Storg. 92
624 48 SLITE


Sju Strömmar Restaurang
Boge Mojner 828
624 36 SliteStuga 31
Solklintsv. 11Xdog AB
Boge


Gotlands Kulturförening Petrus De Dacia
Gothem Busarve 422
624 30 Slite


Team Slite AB

Jan-Erik Frimodigs
Othem


Stuga 7
Bredviksv. 12
624 49 SliteGothem Kvarn & Såg AB
Gothem Medebys 365


Slite Utveckling AB
Storg. 95
624 48 SLITE


Kvian AB
Gothem Spännarve 611
624 30 SliteMaven AB
Lillhagsv

Annons:

Detaljinformation om orten Slite - fastighetsdata

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånare: 1483, år 2010

Här hittar du mer information om Slite.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Slite. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.