Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Romakloster

Annons:
I orten Romakloster finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Romakloster som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Romakloster. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Romakloster rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Romakloster som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Romakloster hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Romakloster variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Romakloster eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Romakloster

För dig som letar efter lediga tomter i Romakloster kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Romakloster

Även lediga lägenheter i Romakloster går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Romakloster.

Fastigheter och fastighetsbolag i Romakloster

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Romakloster. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Romakloster.

Roma VVS & Förvaltning AB
Annexg. 9
622 54 Romakloster


Kallarve Bygg & Allservice
Atlingbo Kallarve 513
622 40 ROMAKLOSTERNygårds 260
VängeVindelproducenternas Förening
Björke


Roma Bygdegårdsförening
Roma Bottängen 114
622 54 RomaklosterKlosterfastigheter Gotland AB
ROMA SOCKERBRUKET


EhabAli AB
Roma Larsarve 500
622 54 Romakloster


Lindh, David
Björke Tynne 911
622 42 ROMAKLOSTER


Roma Sanitet HB
Annexg. 9
622 54 RomaklosterStiftelsen Norrlanda Fornstuga
Ganthem Kumble 533Hildegard Och Dinkelcentrum På Gotland Ek För
SockerbruketGotlandsfastigheter G. Gustafsson AB
Atlingbo


Arrende
Atlingbo Källgårds 222
622 40 ROMAKLOSTERUlla Högberg
Sjonhem Hällinge 357


Atlinga Bygg AB
Atlingbo Rindarve 514
622 40 ROMAKLOSTERUlf Fredrikssons Fastighetsservice KB
ButtleSjonhems Skifteslags Samfällighetsförening
SjonhemUlf Fredriksson Fastighetsservice
Buttle


Alvar Hallgren Förvaltnings AB
Lokstallsg. 6
622 54 RomaklosterHjorter & Co AB
Roma Uppenbys 680


Ck Vindkraft och Fastighetsservice AB
Vänge Nygårds 260
622 36 Romakloster

Annons:

Detaljinformation om orten Romakloster - fastighetsdata

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånare: 913, år 2010

Här hittar du mer information om Romakloster.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Romakloster. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.