Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljugarn

Annons:
I orten Ljugarn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Ljugarn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljugarn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljugarn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljugarn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljugarn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljugarn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljugarn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljugarn

För dig som letar efter lediga tomter i Ljugarn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljugarn

Även lediga lägenheter i Ljugarn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljugarn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljugarn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljugarn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljugarn.

Ljugarns Bygg AB
Kvarnbacksv. 47
623 65 LJUGARN


Inga-Britt Larsson
Lau Botels 155
623 62 Ljugarn


Dämba 1:28 Fårö
Lau Hallsarve 951
623 62 LjugarnFritids AB Ljugarn
Storv. 76


Jra Fastighet AB
Ardre Alsarve 806
623 66 Ljugarn


Rosengren Olofsson Stugor AB
Ardre Alsarve 806
623 66 Ljugarn


Karlsson, Ingrid Gunilla
Lau Smiss 730
623 62 Ljugarn


Hult, Aina Linnéa
Lau Smiss 736
623 62 Ljugarn


Gyllauen Samfällighetsförening
Ardre petsarve
623 66 LjugarnRune Pettersson
Ardre Bringsarve 107

Annons:

Detaljinformation om orten Ljugarn - fastighetsdata

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånare: 238, år 2010

Här hittar du mer information om Ljugarn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljugarn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.