Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lärbro

Annons:
I orten Lärbro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Lärbro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lärbro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lärbro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lärbro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lärbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lärbro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lärbro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lärbro

För dig som letar efter lediga tomter i Lärbro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lärbro

Även lediga lägenheter i Lärbro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lärbro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lärbro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lärbro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lärbro.

J3 Bygg AB
Lindv. 3
624 52 LÄRBROKTC Kappelshamns Turistcenter AB
Hangvar Flenvike 923Bräntings Gård AB
Rute


Faktab K8 AB
Rute Furilden 870
624 58 LÄRBRO


Lärbro Fastighetsservice AB
Hangvar Kvie 409
624 54 LÄRBRO


Slh Taxi
Lärbro Tängelgårde 1794
624 53 Lärbro


Ire Vattenbruk
Ireviken Ireviksv. 16
624 54 LÄRBRO


Sofieberg
Rute 608 Sofieb Erg
624 58 LÄRBROPuttersjaus Lantbruk Byggnads AB
Rute


Båtare AB
Angelbosv. 10
624 52 LÄRBRO


Lörje Gård AB
Hellvi Norrgårde 130
624 50 LÄRBRO


Thomas Hedlund Industri & Fastighetsservice
Hangvar Kassle 604
624 54 LÄRBRO

Annons:

Detaljinformation om orten Lärbro - fastighetsdata

Lärbro är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Lärbro socken, belägen på norra delen av Gotland ungefär 10 km norr om Slite.

Yta: 116,70 hektar
Invånare: 484, år 2010

Här hittar du mer information om Lärbro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lärbro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.