Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Katthammarsvik

Annons:
I orten Katthammarsvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Katthammarsvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Katthammarsvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Katthammarsvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Katthammarsvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Katthammarsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Katthammarsvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Katthammarsvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Katthammarsvik

För dig som letar efter lediga tomter i Katthammarsvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Katthammarsvik

Även lediga lägenheter i Katthammarsvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Katthammarsvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Katthammarsvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Katthammarsvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Katthammarsvik.

Hägers Fastighetsbyrå
Grogarnsv. 40
623 69 KATTHAMMARSVIK


Göran Bylund Energi Och Miljöteknik AB
Anga Bendes 313
623 72 KATTHAMMARSVIK


Bertil Jacobssons Reparationsverkstad
Östergarn Fakle 355
623 68 Katthammarsvik


Kräklingbo Bygdegård
Kräklingbo Kräklings 150
623 70 KATTHAMMARSVIK


Jpk Pension & Försäkringsförmedling AB
Anga Båticke 308
623 72 KATTHAMMARSVIKByggnadsföreningen Kastalet
AlaFefa, Fastighetsekonomisk Forskning O Analys, HB
östergarn

Annons:

Detaljinformation om orten Katthammarsvik - fastighetsdata

Katthammarsvik är en småort i Gotlands kommun], belägen i Östergarns socken på Östergarnslandet på Gotöland.

Yta: 70 hektar
Invånare: 160, år 2010

Här hittar du mer information om Katthammarsvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Katthammarsvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.