Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fårösund

Annons:
I orten Fårösund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Fårösund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fårösund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fårösund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fårösund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fårösund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fårösund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fårösund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fårösund

För dig som letar efter lediga tomter i Fårösund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fårösund

Även lediga lägenheter i Fårösund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fårösund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fårösund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fårösund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fårösund.

Zool Byggkonsult AB
Kustparksv. 20 C
624 70 Fårösund


TryggaBygg Gotland AB
Strandv. 80
624 62 FÅRÖSUND


Boviken Utveckling AB
Kustparksv. 10
624 70 FårösundBunge Vägsamfällighet
BungeMammabolaget AB
Radarv


Nilsson, Bengt
Strandv. 70
624 62 FÅRÖSUND


Fårösunds Tv & Service
Skjutbanev. 4
624 70 Fårösund


Fleringe Stenkusten HB
Radarv. 9 B
624 70 Fårösund


Gotland Bunge Stux 1:139
Strandv. 80
624 62 FÅRÖSUNDOmtanken AB
Kronhagsv. 31

Annons:

Detaljinformation om orten Fårösund - fastighetsdata

Fårösund är den nordligaste tätorten i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 56 km norr om Visby. Fårösund ligger vid havet med utsikt mot Fårö och är välbesökt av turister på sommaren, men ett lugnt och stilla samhälle under hösten, vintern och våren.

Yta: 289,20 hektar
Invånare: 816, år 2010

Här hittar du mer information om Fårösund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fårösund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.