Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Burgsvik

Annons:
I orten Burgsvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Burgsvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Burgsvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Burgsvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Burgsvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Burgsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Burgsvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Burgsvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Burgsvik

För dig som letar efter lediga tomter i Burgsvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Burgsvik

Även lediga lägenheter i Burgsvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Burgsvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Burgsvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Burgsvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Burgsvik.

Öjastorp AB
Botarve
623 35 Burgsvik


Vamlingbo Prästgården AB
Vamlingbo prästgården
623 31 BurgsvikHablingbo Magazinet
Hamnv


Havsbastun Burgsvik Ek. För.
Öja Ronnarve 149
623 33 Burgsvik


Larsson, Jan
Hamra Sallmunds 204
623 32 BURGSVIK


Forum Östersjön
Vamlingbo prästgården
623 31 Burgsvik


Käldhagen AB
Öja Björklunda 211
623 33 Burgsvik


Vändburgs Fiskareförening Upa
Hamra stora sindarve 504
623 32 BURGSVIKAteljéprogram Sundre AB
Sundre


Hulehällar AB
Hamra Långmyre 610
623 32 BURGSVIK


Öjastorp AB
Botarve
623 35 BurgsvikNaturligtvis Burgsvik Fastighet AB
Hamnv. 1

Annons:

Detaljinformation om orten Burgsvik - fastighetsdata

Burgsvik ['buschvick] är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland.

Yta: 93,67 hektar
Invånare: 338, år 2010

Här hittar du mer information om Burgsvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Burgsvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gotland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.