Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Voxnabruk

Annons:
I orten Voxnabruk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Voxnabruk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Voxnabruk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Voxnabruk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Voxnabruk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Voxnabruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Voxnabruk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Voxnabruk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Voxnabruk

För dig som letar efter lediga tomter i Voxnabruk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Voxnabruk

Även lediga lägenheter i Voxnabruk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Voxnabruk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Voxnabruk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Voxnabruk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Voxnabruk.

Brukshöjden AB
Övre Hammarv. 14
828 93 Voxnabruk

Annons:

Detaljinformation om orten Voxnabruk - fastighetsdata

Voxnabruk är en småort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Voxna socken i västra Hälsingland. Strax intill orten rinner ån Voxnan. Orten är ett tidigare brukssamhälle. I Voxnabruk finns Voxna kyrka Lämningar från brukstiden finns i form av gruvor, smedja, masugn och herrgård.

Yta: 40 hektar
Invånare: 135, år 2010

Här hittar du mer information om Voxnabruk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Voxnabruk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.