Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Viksjöfors

Annons:
I orten Viksjöfors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Viksjöfors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Viksjöfors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Viksjöfors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Viksjöfors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Viksjöfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Viksjöfors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Viksjöfors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Viksjöfors

För dig som letar efter lediga tomter i Viksjöfors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Viksjöfors

Även lediga lägenheter i Viksjöfors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Viksjöfors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Viksjöfors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Viksjöfors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Viksjöfors.

Mållångens Samfällighetsförening
Älvkarhed 422
828 95 Viksjöfors


Söderomsjön- Älvkarhed Samfällighetsförening
Älvkarhed 409
828 95 Viksjöfors


Lössenbovägarnas Samfällighetsförening
Älvkarhed 324
828 95 Viksjöfors

Annons:

Detaljinformation om orten Viksjöfors - fastighetsdata

Viksjöfors är en tätort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Artisten Håkan Berg och landslagsspelaren i fotboll, Jenny Hjohlman, kommer från Viksjöfors.

Yta: 63,39 hektar
Invånare: 244, år 2010

Här hittar du mer information om Viksjöfors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Viksjöfors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.