Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Valbo

Annons:
I orten Valbo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Valbo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Valbo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Valbo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Valbo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Valbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Valbo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Valbo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Valbo

För dig som letar efter lediga tomter i Valbo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Valbo

Även lediga lägenheter i Valbo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Valbo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Valbo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Valbo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Valbo.

Viking Service
Överhärdev. 71
818 91 VALBO


Nordlöws Fastigheter
Mackmyrav. 63
818 32 ValboKusbo Fastigheter KB
Valbov


Judeli Fastigheter, AB
Vallrundan 3
818 33 VALBO


Samfällighetsföreningen Torsvallen
Vallrundan 57
818 33 VALBO


Per Öberg Entreprenad
Hagaströmsv. 142
818 92 Valbo


Pro Valbo
Groths v. 3
818 31 VALBOKörsbärets Samfällighetsförening
Västbyggeby 48Lillåns Samfällighetsförening
Per Hans v. 8Henrik Midendal AB
KvarnåkersvSamfällighetsföreningen Valbo-Sveden
Valbov. 206 EBertil Olssons Skogsstiftelse, Ockelbo
Ludvigsbergsv. 20Claes O.T. Bengtsson AB, Miljö & Teknik
Svedensgränd 21


Öby Samfällighetsförening
N. Öbyv. 18
818 32 ValboSamfällighetsföreningen Åbrinken
Gaddaborgsv


Stackbo Samfällighetsförening
Stackbov. 7
818 91 VALBOÖverhärde Sågförening
Tomtasv. 7Expoteknik AB
Telev. 27


TN Rör & Bygg
Lundbyv. 65
818 92 Valbo


Samfällighetsföreningen Sågvreten
Sågvreten 136
818 32 ValboSamfällighetsföreningen Guldsmeden
Guldsmedsv

Annons:

Detaljinformation om orten Valbo - fastighetsdata

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånare: 7065, år 2010

Här hittar du mer information om Valbo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Valbo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.