Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Söderhamn

Annons:
I orten Söderhamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Söderhamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Söderhamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Söderhamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Söderhamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Söderhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Söderhamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Söderhamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Söderhamn

För dig som letar efter lediga tomter i Söderhamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Söderhamn

Även lediga lägenheter i Söderhamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Söderhamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Söderhamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Söderhamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Söderhamn.

Värderingsinstitutet Södra Norrland AB
Granitv. 15
826 34 Söderhamn


HSB Södra Norrland
Humlegårdsg. 8 A
826 31 SÖDERHAMN


Stil Fastighetsmäkleri
Kungsg. 23
826 30 Söderhamn


Peab
Flygstaden Byggnad 33
826 70 Söderhamn


Svensk Fastighetsförmedling
S. Hamng. 4
826 50 Söderhamn


Husö Fastighets AB
S. Hamng. 34
826 26 SÖDERHAMN


Fastighetsbyrån Söderhamn
Kungsg. 14
826 30 Söderhamn


Helsingehus AB
Kyrkog. 16
826 32 Söderhamn


Thyrs Fastighets AB
070 - 600 80 01Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Söderhamn
Köpmang. 11
826 30 Söderhamn


Winlund Måleri AB, Mats
Baggarg. 4
826 32 Söderhamn


Stugsundsudden Fastigheter AB
Sjötullg. 72
826 50 SöderhamnGimmel Fastigheter AB
KvarngBröderna Bertilssons Fastigheter HB
Ina


Abal Fastigheter och Bygg AB
Skärså 406
826 91 SÖDERHAMN

Annons:

Detaljinformation om orten Söderhamn - fastighetsdata

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånare: 11761, år 2010

Här hittar du mer information om Söderhamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Söderhamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.