Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Österfärnebo

Annons:
I orten Österfärnebo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Österfärnebo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Österfärnebo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Österfärnebo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Österfärnebo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Österfärnebo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Österfärnebo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Österfärnebo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Österfärnebo

För dig som letar efter lediga tomter i Österfärnebo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Österfärnebo

Även lediga lägenheter i Österfärnebo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Österfärnebo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Österfärnebo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Österfärnebo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Österfärnebo.

Getbro Fastigheter AB
Åsv. 4 B
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Kolo AB
Gysingsstigen 28
810 20 ÖSTERFÄRNEBOHimlaberget AB
FärnebovQvarnström, Karl Lennart
Sterte


Österfärnebo Vägförening
Tallåsv. 24
810 20 ÖSTERFÄRNEBOUlvkisbo Samfällighetsförening
HornbergsvKalles Bygg & Golvservice
Tallåsv


Bo Eriksson Sandviken AB
Knösv. 25
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Norra Älvsborgs Kennelklubb
Ängesv. 19
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Detaljinformation om orten Österfärnebo - fastighetsdata

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånare: 483, år 2010

Här hittar du mer information om Österfärnebo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Österfärnebo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.