Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Näsviken

Annons:
I orten Näsviken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Näsviken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Näsviken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Näsviken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Näsviken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Näsviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Näsviken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Näsviken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Näsviken

För dig som letar efter lediga tomter i Näsviken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Näsviken

Även lediga lägenheter i Näsviken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Näsviken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Näsviken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Näsviken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Näsviken.

Storängsvägens Samfällighetsförening
Storängsv. 40
820 64 NÄSVIKENNorrdellsvägarnas-2 Samfällighetsförening
Storängsv. 40Käppudden AB
Långby


Kalvhaga-Söderängs Samfällighetsförening
Kalvhaga 108
820 64 NÄSVIKENNorrbo IF
Hålsjö


Övernäs Samfällighetsförening
Näsv. 9
820 64 NÄSVIKENVeda Samfällighetsförening
VedavNorrbo Samfällighetsförening
Hålsjö


Långby Samfällighetsförening
Långby 1190
820 64 NÄSVIKENSotrea AB
BruksallénLeif Eldh Firma
Högsved


Norrhoga Samfällighetsförening
Norrhoga 109
820 64 NÄSVIKENHålsjö Planområdes Samfällighetsförening
Morängsstigen

Annons:

Detaljinformation om orten Näsviken - fastighetsdata

Näsviken är ett brukssamhälle och tätort i Hudiksvalls kommun, Hälsingland.

Yta: 182,53 hektar
Invånare: 924, år 2010

Här hittar du mer information om Näsviken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Näsviken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.