Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljusdal

Annons:
I orten Ljusdal finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Ljusdal som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljusdal. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljusdal rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljusdal som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljusdal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljusdal variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljusdal eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljusdal

För dig som letar efter lediga tomter i Ljusdal kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljusdal

Även lediga lägenheter i Ljusdal går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljusdal.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljusdal

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljusdal. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljusdal.

Norrsvedja Fastigheter AB
Sjulhamreg. 1
827 35 Ljusdal


Fastighetsbyrån Ljusdal / Järvsö
Bokhandlargränd 3
827 32 LJUSDAL


Seglet, Fastighets AB
Svartsjöv. 20
827 93 Ljusdal


Areal Fastighetsförmedling
Bjuråkersv. 20 A
827 31 Ljusdal


Kjärnets Fastigheter AB
Nordg. 25
827 31 LjusdalEngbergs Fastigheter I Härjedalen AB
Rattg. 1Norrvidden Fastigheter AB
Norrkämstaleden 1

Annons:

Detaljinformation om orten Ljusdal - fastighetsdata

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånare: 6230, år 2010

Här hittar du mer information om Ljusdal.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljusdal. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.