Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Järvsö

Annons:
I orten Järvsö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Järvsö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Järvsö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Järvsö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Järvsö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Järvsö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Järvsö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Järvsö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Järvsö

För dig som letar efter lediga tomter i Järvsö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Järvsö

Även lediga lägenheter i Järvsö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Järvsö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Järvsö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Järvsö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Järvsö.

Mäklarringen Hälsingland - Härjedalen
Turistv. 54
820 40 JÄRVSÖ


Järnhuset Järvsö AB
Turistv. 70
820 40 JÄRVSÖ


Berglin-Bygg AB
Turistv. 54
820 40 JÄRVSÖ


Järvsö Bygg Och Fastigheter AB
Åsen 26
820 40 JÄRVSÖ


Torbjörn Markusson Fastigheter I Ljusdal AB
Bergv. 24
820 40 JÄRVSÖ


Norrklack Fastigheter AB
Hiklacksv. 4
820 40 JÄRVSÖ


Je Fastigheter
Industriv. 23
820 40 JÄRVSÖFack Fastigheter AB, Olle
Kåsjö


Svensk Fastighetsförmedling
Turistv. 48
820 40 JÄRVSÖ


Centrumfastigheter Bollnäs AB
Hästberg
820 40 JÄRVSÖ


EMA Design & Utveckling AB
Bergv. 24
820 40 JÄRVSÖ


Spännarvägens Samfällighetsförening
Nordsjö 5477
820 40 JÄRVSÖParkajoki Samfällighetsförening
Nordsjö 22Gränsagatans Samfällighetsförening
Pl 2490Framator Byggkonsult & Förvaltning AB
Bergv. 23


Nybo Samfällighetsförening

820 40 JÄRVSÖNorra Skålbo Samfällighetsförening
SkridsvikJärvsö-Undersviks Samfällighetsförening
SörbyvEde Samfällighetsförening
SHälsingestintans Fastighets AB
Stenegård 1Gävleborgs Isolering Och Plåt
Skästra Skolbacke 1 B

Annons:

Detaljinformation om orten Järvsö - fastighetsdata

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånare: 1407, år 2010

Här hittar du mer information om Järvsö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Järvsö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.