Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hudiksvall

Annons:
I orten Hudiksvall finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Hudiksvall som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hudiksvall. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hudiksvall rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hudiksvall som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hudiksvall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hudiksvall variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hudiksvall eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hudiksvall

För dig som letar efter lediga tomter i Hudiksvall kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hudiksvall

Även lediga lägenheter i Hudiksvall går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hudiksvall.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hudiksvall

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hudiksvall. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hudiksvall.

Mäklarhuset i Hudiksvall AB
Storg. 29
824 30 Hudiksvall


Huvudvik Förvaltning AB
Sjötullsg. 8
824 50 HudiksvallStorfjärden Förvaltning AB
Sjötullsg. 8


HSB Södra Norrland
Fiskebyv. 4 B
824 51 HUDIKSVALL


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 34
824 30 Hudiksvall


Peab
08 - 509 258 0008 - 623 68 00Tunafors 2:14 i Hudiksvall AB
Sjötullsg. 8
824 50 Hudiksvall


Industrifastigheter i Hudiksvall AB
Sjötullsg. 8
824 50 Hudiksvall


Rummelkullen Förvaltning AB
Sjötullsg. 8
824 50 HudiksvallFastighets AB Glysis
Trädgårdsg


Tjernells Fastighetsservice AB
Hållsta 106
824 93 HUDIKSVALL


Hållan Bygg och Fritid, AB
Sjötullsg. 8
824 50 Hudiksvall

Annons:

Detaljinformation om orten Hudiksvall - fastighetsdata

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånare: 15015, år 2010

Här hittar du mer information om Hudiksvall.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hudiksvall. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.