Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hedesunda

Annons:
I orten Hedesunda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Hedesunda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hedesunda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hedesunda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hedesunda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hedesunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hedesunda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hedesunda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hedesunda

För dig som letar efter lediga tomter i Hedesunda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hedesunda

Även lediga lägenheter i Hedesunda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hedesunda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hedesunda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hedesunda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hedesunda.

Dp Affärskonsult Och Fastigheter AB
Hagalundsv. 27
810 40 Hedesunda


Robert Ottosson Fastigheter
Stationsv. 3
810 40 Hedesunda


Sundin Fastigheter AB
N. Gävlev. 74
810 40 HedesundaEkmans Hedesunda Fastigheter AB
HarklöversvKågbo Samfällighetsförening
Jon Persv. 2


Byns Vägsamfällighet
Bysjöv. 46
810 40 HedesundaGävle Brunn Fastighets AB
S. Gävlev. 16Hedesunda Andreas Johannes AB
Trädgårdsv


Fyrnäsvägens Samfällighetsförening
Östvedav. 45
810 40 HedesundaVerkebro Fastighets AB
ByvKågbo Stugbys Samfällighetsförening
ByvÖstveda Byamäns Samfällighetsförening
östvedavLanda Byamän
Hallsbov


Norrbergsvägens Samfällighetsförening
Bysjöv. 43
810 40 HedesundaBergbyvallens Vägsamfällighet
ölbovBäck Fastighets AB
NMagnus Ädel AB
Rångstav


Rångsta-Brunn Samfällighetsförening
Jössängsv. 4
810 40 HedesundaOlssons Timmer & Bygg AB
N


Harvs Bysamfällighet
Harv
810 40 HedesundaBerg, Harv och Ölbo Vägsamfällighet
Ölbov. 80 -82

Annons:

Detaljinformation om orten Hedesunda - fastighetsdata

Hedesunda är en tätort i Gävle kommun, Gästrikland och kyrkbyn i Hedesunda socken. Orten är belägen vid Dalälven (Hedesundafjärden) nära gränsen till Uppland.

Yta: 167,69 hektar
Invånare: 1028, år 2010

Här hittar du mer information om Hedesunda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hedesunda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.