Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gnarp

Annons:
I orten Gnarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Gnarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gnarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gnarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gnarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gnarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gnarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gnarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gnarp

För dig som letar efter lediga tomter i Gnarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gnarp

Även lediga lägenheter i Gnarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gnarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gnarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gnarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gnarp.

Lindgrens Fastigheter & Maskin AB
Kyrkv. 37 D
820 77 Gnarp


Lgl Fastigheter I Gnarp AB
Röstbacken
820 77 GnarpTjärnviks Fastighets AB
Gryttje 745


Fagerhov Förvaltning AB
Stationsv. 7
820 70 GNARP


Dösjöns Samfällighetsförening
Gällsta 320
820 77 GnarpMm Eriksson HB
öFöreningen Gnarpsviljan
BergevGnarps Baptistförsamling
Stationsv


Gårdsjöns Vägsamfällighet
Ängebyv. 10
820 77 GnarpGnarps Vägförening
Vallenrenen 10Kalle Sjödins Skog & Flis
Kyrkv


Mme Holding AB
Ö. Stationsv. 44
820 77 GnarpRagvaldsnäs Samfällighetsförening
RagvaldsnäsOrrsjövägens Samfällighetsförening
OrrsjönUlla Lindqvist Blommor
Stationsv


Nordanstigs Fordonsservice AB
Ö. Stationsv. 38
820 77 Gnarp


Sundbron-Årskogens Samfällighetsförening
Sundbron
820 77 Gnarp


Ulvbergets Samfällighetsförening
Klockarv. 17
820 77 GnarpGnarps Skifteslags Samfällighetsförening
Gränsjö 218West Assistans, Ekonomisk Förening
Byn

Annons:

Detaljinformation om orten Gnarp - fastighetsdata

Gnarp är en tätort i Nordanstigs kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Gnarps socken. Den ligger vid E4 mellan Sundsvall och Hudiksvall och Gnarpsån rinner förbi orten.

Yta: 201,64 hektar
Invånare: 1026, år 2010

Här hittar du mer information om Gnarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gnarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.