Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gävle

Annons:
I orten Gävle finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Gävle som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gävle. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gävle rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gävle som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gävle hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gävle variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gävle eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gävle

För dig som letar efter lediga tomter i Gävle kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gävle

Även lediga lägenheter i Gävle går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gävle.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gävle

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gävle. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gävle.

Svensk Fastighetsförmedling
Nyg. 29
803 11 Gävle


Gavlegårdarna, AB
Utanvindsv. 1
802 57 GÄVLE


Fastighetsbyrån Gävle
Nyg. 27
803 20 Gävle


ILA Städ & Fastighetsservice AB
Första Tvärg. 8
802 84 GÄVLE


Inspecta
Beckasinv. 16
803 09 GÄVLE


Pirab Markservice
Herrgårdsallén 14
804 23 Gävle


Concordia Fastigheten
Ö. Islandsg. 27
802 80 GÄVLE


Riksbyggen
Strömsbrov. 31
803 09 GÄVLE


HSB Södra Norrland
Ö. Hantverkarg. 64
803 10 GÄVLE


Gefle Trädgårdstjänst
Kastsjöstrand 2 B
804 23 Gävle

Annons:

Detaljinformation om orten Gävle - fastighetsdata

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånare: 98970, år 2015

Här hittar du mer information om Gävle.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gävle. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.