Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Färila

Annons:
I orten Färila finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Färila som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Färila. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Färila rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Färila som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Färila hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Färila variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Färila eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Färila

För dig som letar efter lediga tomter i Färila kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Färila

Även lediga lägenheter i Färila går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Färila.

Fastigheter och fastighetsbolag i Färila

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Färila. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Färila.

Pellbackens Fastighetsservice
Pellv. 8
820 41 Färila


Thomas Rör i Ljusdal AB
Ygsbov. 76
820 41 Färila


Mikael Haglund Transport, AB
Härjedalsv. 106
820 41 Färila


Rosenborgs Vägsamfällighet
Åbov. 80
820 41 FärilaFöne Jordägares Samfälligheter
FönevFöne-Holmens Vägsamfällighet
Stamv. 13Valla Vägsamfällighet
VallaVillervalla Samfällighetsförening
Villervallav. 3Sörkullens Vägsamfällighet
VallaSambruksföreningen Harven
RENS KILBO


Borghemsvägens Samfällighetsförening
Grenjev. 12
820 41 FärilaStortjärnsbergets Samfällighetsförening
Fönev


AB Färila Servicecenter
Dahlbergsv. 24
820 41 Färila


Ygsbovägarnas Samfällighetsförening
Kärrv. 2
820 41 Färila


Nylandsvägens Samfällighetsförening
Stocksbo Nylandsv. 17
820 41 FärilaFärila Stålbyggnader AB
Elementv


Snuggvägens Vägsamfällighet
Skrytv. 31
820 41 FärilaFläskkrogsvägens Vägsamfällighet
öVallåns Vägsamfällighet
SkomakarvPellvägens Vägsamfällighet
Pellv. 26Åkersta 17:4
Stocksbov

Annons:

Detaljinformation om orten Färila - fastighetsdata

Färila är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland och kyrkbyn i Färila socken. Färila består av öppna dalgångsmarker utmed Ljusnan och är en bostads- och industriort.

Yta: 247,30 hektar
Invånare: 1293, år 2010

Här hittar du mer information om Färila.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Färila. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.