Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Enånger

Annons:
I orten Enånger finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Enånger som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Enånger. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Enånger rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Enånger som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Enånger hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Enånger variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Enånger eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Enånger

För dig som letar efter lediga tomter i Enånger kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Enånger

Även lediga lägenheter i Enånger går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Enånger.

Fastigheter och fastighetsbolag i Enånger

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Enånger. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Enånger.

Tosäters Skifteslag
Vedmora 122
825 96 ENÅNGERÅngersjöns Samfällighetsförening
VedmoraÖstra Bölans Samfällighetsförening
Bölan 7716Stensjövägens Samfällighetsförening
LänsmansvFinnicka Samfällighetsförening
Finnickav. 312Östmyrans Samfällighetsförening
Finnicka 6604Bohaga AB
Enångersv. 21Hässjeåsens Vägsamfällighet
Militärv. 7Härnösandskretsen Av Svenska Röda Korset
BodaLorentzen Trading AB
Dragösstigen 1Södra Bässevägens Samfällighetsförening
Lindefallet 7716Oppänge Samfällighetsförening
OppängevSätra Samfällighetsförening
Sätra 123Snäckenvägens Samfällighetsförening
LångvindHålsänge-Fläcka Samfällighetsförening
Fläcka 146

Annons:

Detaljinformation om orten Enånger - fastighetsdata

Enånger är en tätort, tillika kyrkort i Enånger socken i Hudiksvalls kommun, Gävleborgs län, Hälsingland. Enånger ligger längs europaväg 4, cirka 23 km söder om Hudiksvall.

Yta: 130,98 hektar
Invånare: 642, år 2010

Här hittar du mer information om Enånger.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Enånger. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.