Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Edsbyn

Annons:
I orten Edsbyn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Edsbyn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Edsbyn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Edsbyn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Edsbyn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Edsbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Edsbyn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Edsbyn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Edsbyn

För dig som letar efter lediga tomter i Edsbyn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Edsbyn

Även lediga lägenheter i Edsbyn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Edsbyn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Edsbyn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Edsbyn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Edsbyn.

Einarssons Entreprenad AB
Rotebergsv. 165
828 34 Edsbyn


Erikssons Rör i Edsbyn AB
Kyan 274
828 91 EDSBYN


B. Larshans Fastigheter AB
Bruggev. 8
828 32 EdsbynVVS Butiken i Edsbyn AB
Verkstadsv


Snök-Invest AB
Rotebergsv. 116
828 34 EdsbynHakf 2 AB
Hantverkarg. 19Edsbyn Arena AB
Ovanåkersv. 31Edsbyn Industrifastigheter AB
Karlsv. 2


Robbington Förvaltnings AB
G. Faluv. 1 A
828 32 Edsbyn


Woxnadalens Bygg, AB
Österg. 40
828 32 Edsbyn


Edsbyns Kyl & Maskin
Voxnav. 10
828 34 Edsbyn


LRF Konsult
Långg. 23
828 31 EDSBYN


Shiny Line
Garvarv. 10
828 32 Edsbyn


Portgången Fastighets AB
Portgången 5
828 30 Edsbyn


Stig-O. Bergqvist Försäljningsaktiebolag
Österg. 3
828 32 Edsbyn


Berbres, Hans
Vängsbo 412
828 94 Edsbyn


Pondactum AB
Åkerg. 11
828 31 EDSBYN


Östlingsområdets Samfällighetsförening

Bro Kiosk & Livs i Edsbyn
Långg


Lillbovägarnas Samfällighetsförening
Älmeskullen 122
828 92 Edsbyn

Annons:

Detaljinformation om orten Edsbyn - fastighetsdata

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånare: 3985, år 2010

Här hittar du mer information om Edsbyn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Edsbyn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.