Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bollnäs

Annons:
I orten Bollnäs finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Bollnäs som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bollnäs. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bollnäs rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bollnäs som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bollnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bollnäs variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bollnäs eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bollnäs

För dig som letar efter lediga tomter i Bollnäs kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bollnäs

Även lediga lägenheter i Bollnäs går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bollnäs.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bollnäs

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bollnäs. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bollnäs.

Bollnäs Bostäder, AB
Virvelv. 27
821 50 BOLLNÄS


HSB Södra Norrland
Polacksg. 17
821 33 Bollnäs


Fastighetsbyrån Bollnäs
Långg. 9 C
821 43 BOLLNÄS


Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 29
821 43 BOLLNÄS


Sweco
Industrig. 14 J
821 41 BOLLNÄS


Skoglund Tvätt & Verkstad AB
Myrbäcksg. 8
821 30 BOLLNÄS


K. Ungh AB
Skjutbanevägen 8
821 30 BOLLNÄS


Bollegården-Sporthotell
Bollev. 185
821 94 BOLLNÄS


Skidvägen Fastigheter AB
Änga Vinkällan 4074
821 95 Bollnäs


Holmsbo Finans Och Fastigheter
Växbo 2858
821 95 Bollnäs


Pär&Lars Fastigheter AB
Tegelbruksv. 26
821 43 BOLLNÄSSpira Fastigheter I Bollnäs, AB
änga


Hammarström Fastigheter AB
Skolallén 1 A
821 41 BOLLNÄS


Gimmel Fastigheter AB
Trädgårdsg. 6 B
821 42 Bollnäs

Annons:

Detaljinformation om orten Bollnäs - fastighetsdata

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånare: 12842, år 2010

Här hittar du mer information om Bollnäs.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bollnäs. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.