Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bergby

Annons:
I orten Bergby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Bergby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bergby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bergby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bergby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bergby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bergby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bergby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bergby

För dig som letar efter lediga tomter i Bergby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bergby

Även lediga lägenheter i Bergby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bergby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bergby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bergby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bergby.

Knutpunkten Landsbygdscenter
Vijv. 34
817 40 BERGBY


Bergby Vägförening
Virkesv. 6
817 40 BERGBYJme Fastighets AB
Verkstadsv. 6Jb Core AB
Vijv


J Stolt Byggtjänst
Virkesv. 6
817 40 BERGBY


Hagsta Vägsamfällighetsförening
G. Ockelbov. 13
817 92 Bergby


Björnklovägens Vägsamfällighet
Oskar Björnklos väg
817 40 BERGBYHamrånge-Bergs Allmänning
Vijv

Annons:

Detaljinformation om orten Bergby - fastighetsdata

Bergby är en tätort i Gävle kommun och kyrkbyn i Hamrånge socken.

Yta: 188,80 hektar
Invånare: 816, år 2010

Här hittar du mer information om Bergby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bergby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.