Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Årsunda

Annons:
I orten Årsunda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Årsunda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Årsunda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Årsunda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Årsunda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Årsunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Årsunda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Årsunda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Årsunda

För dig som letar efter lediga tomter i Årsunda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Årsunda

Även lediga lägenheter i Årsunda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Årsunda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Årsunda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Årsunda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Årsunda.

Hackgården Bygg och Fastigheter, AB
Sjöviksv. 17
810 22 årsunda


E. Pants Bygg o. Fastigheter
Främlingshemsv. 177
810 22 årsunda


Samfällighetsföreningen Sörby 2
Isac Dahls v. 24
810 22 årsundaSörby, Vallen Och Prästbordets Samfällighetsför
HyttmarksvLund-Hedkarlby-Åkra Samfällighetsförening
Spällsvev. 7Årsunda Vägförening
Sörbyv. 11Bhi Invest AB
Främlingshemsv


Gesundastrandens Va Samfällighesförening
Falknäsv. 17
810 22 årsundaSörbygård Fastighetsförvaltning AB
årsundavLund Hedkarlby Samfällighetsförening
Mn Årsunda AB
Årsundav. 958


Ursa Norra Samfällighetsförening
Ursav. 2
810 22 årsundaSamfällighetsföreningen Sörby 1
Longbergsv. 20Årsunda Folkdanslag
Nedre

Annons:

Detaljinformation om orten Årsunda - fastighetsdata

Årsunda är en tätort i Sandvikens kommun, och kyrkbyn i Årsunda socken, som ligger i en jordbruksbygd söder om Storsjön. Årsunda ligger vid länsväg 272 och består av områdena Lund och Hedkarby.

Yta: 125,17 hektar
Invånare: 1008 , år 2010

Här hittar du mer information om Årsunda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Årsunda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Gävleborg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.