Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Smedjebacken

Annons:
I orten Smedjebacken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Smedjebacken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Smedjebacken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Smedjebacken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Smedjebacken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Smedjebacken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Smedjebacken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Smedjebacken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Smedjebacken

För dig som letar efter lediga tomter i Smedjebacken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Smedjebacken

Även lediga lägenheter i Smedjebacken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Smedjebacken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Smedjebacken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Smedjebacken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Smedjebacken.

Bärkehus AB
Gunnarsv. 7
777 34 Smedjebacken


Smedjebackens Maskin Service AB
Gunnarsv. 6
777 34 Smedjebacken


Melrus Fastigheter HB
Utgärdesv. 4
777 91 SMEDJEBACKEN


Vinsbo Fastighets AB
Vinsbov. 2
777 51 SMEDJEBACKEN

Annons:

Detaljinformation om orten Smedjebacken - fastighetsdata

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånare: 10759, år 2015

Här hittar du mer information om Smedjebacken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Smedjebacken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Dalarna.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.