Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Säter

Annons:
I orten Säter finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Säter som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Säter. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Säter rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Säter som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Säter hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Säter variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Säter eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Säter

För dig som letar efter lediga tomter i Säter kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Säter

Även lediga lägenheter i Säter går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Säter.

Fastigheter och fastighetsbolag i Säter

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Säter. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Säter.

Säterbostäder AB
V. Långg. 6
783 30 Säter


Klövern
N. Uppfartsv. 9
783 32 Säter


Klippingens Fastigheter AB
Fabriksg. 1
783 30 Säter


Cepus Fastigheter AB
Kristineg. 2
783 30 Säter


Nermin Aslan Fastigheter AB
V. Långg. 8 B
783 30 SäterDala Mark Fastigheter AB
KungsvSkönviks Konferenscenter
N


Stubbersbo Fastighets AB
Bispberg 205
783 90 Säter


Bilvårdscenter I Säter AB
Kungsv. 22
783 35 SÄTERAppresso AB
Jones v. 60

Annons:

Detaljinformation om orten Säter - fastighetsdata

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånare: 10939, år 2015

Här hittar du mer information om Säter.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Säter. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Dalarna.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.