Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sälen

Annons:
I orten Sälen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Sälen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sälen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sälen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sälen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sälen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sälen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sälen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sälen

För dig som letar efter lediga tomter i Sälen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sälen

Även lediga lägenheter i Sälen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sälen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sälen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sälen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sälen.

Peab
Skolv. 3
780 67 SÄLEN


Preventa Fastighetsservice AB
Orrlidsv. 3
780 67 SÄLEN


Sälfjällstorget
Sälfjällstorget 5 B
780 67 SÄLEN


Aronssons Fastigheter I Sälen AB
Gumobacken 1
780 67 SÄLEN


Fanny Fastigheter AB
Fjällsåsv. 1
780 67 SÄLEN


Fasab Bygg och Fastighetsservice i Sälen AB
Vörderås 155
780 67 SÄLEN

Annons:

Detaljinformation om orten Sälen - fastighetsdata

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånare: 652, år 2010

Här hittar du mer information om Sälen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sälen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Dalarna.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.