Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Falun

Annons:
I orten Falun finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Falun som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Falun. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Falun rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Falun som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Falun hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Falun variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Falun eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Falun

För dig som letar efter lediga tomter i Falun kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Falun

Även lediga lägenheter i Falun går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Falun.

Fastigheter och fastighetsbolag i Falun

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Falun. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Falun.

Kom Fastighetsförvaltning AB
Matsarvsv. 5
791 77 FALUN


Dalecarlia Fastighets AB
Åsg. 44
791 72 Falun


Inspecta
Linslagarv. 4
791 61 Falun


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Ölandsg. 6
791 60 FALUN


Riksbyggen
Ölandsg. 5
791 60 FALUN


Bryggan Fastighetsekonomi
Kyrkbacksv. 8
791 33 FALUN


Masmästaren Fastigheter AB
Åsg. 30
791 71 FALUN


Gruvstaden AB
Engelbrektsg. 16
791 62 FALUN


Klövern
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun


Peab
Västermalmsv. 11
791 77 FALUN


Affärsfastigheter i Dalarna AB
Bergsskolegränd 8 A
791 30 Falun


Svärd Jan Fastighetsförvaltning
Gruvg. 35
791 61 Falun


Svensk Fastighetsförmedling
Slagg. 6 A
791 71 FALUN


Sylva Skog AB
Hosjöjungfrustigen 6
791 46 FALUN


PT:s Motor AB
Timmerv. 11
791 62 FALUN


Kvick Business
Timmerv. 14
791 62 FALUN

Annons:

Detaljinformation om orten Falun - fastighetsdata

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånare: 56975, år 2015

Här hittar du mer information om Falun.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Falun. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Dalarna.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.