Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Dala-Husby

Annons:
I orten Dala-Husby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Dala-Husby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Dala-Husby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Dala-Husby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Dala-Husby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Dala-Husby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Dala-Husby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Dala-Husby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Dala-Husby

För dig som letar efter lediga tomter i Dala-Husby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Dala-Husby

Även lediga lägenheter i Dala-Husby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Dala-Husby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Dala-Husby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Dala-Husby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Dala-Husby.

Husbykapellet
Smedbyv. 35
776 97 DalaPaleom AB
Smedbyv. 70


Djusa Åkerö Bengtsbo Vägsamfällighet
Djusa 213
776 96 DALA-HUSBYDjusabergets Samfällighetsförening
BengtsboKenfred AB
Brovall 210Svinö Samfällighetsförening
SvinöHusby Jordägares Samfällighetsförening
Näsbyn


Smedbyvägen 56 AB
Smedbyv. 56
776 97 Dala


Smedby Vägsamfällighetsförening
Dikesv. 37
776 97 DalaÖvernora Samfällighetsförening
NäsbynSmedby Affärsfastighets AB
Bengtsbo 153

Annons:

Detaljinformation om orten Dala-Husby - fastighetsdata

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånare: 256, år 2010

Här hittar du mer information om Dala-Husby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Dala-Husby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Dalarna.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.