Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Borlänge

Annons:
I orten Borlänge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Borlänge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Borlänge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Borlänge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Borlänge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Borlänge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Borlänge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Borlänge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Borlänge

För dig som letar efter lediga tomter i Borlänge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Borlänge

Även lediga lägenheter i Borlänge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Borlänge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Borlänge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Borlänge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Borlänge.

Fastighets AB Hushagen
Byg. 2
784 34 Borlänge


Fastighetsmästaren
Pelles Krok 3
784 37 BORLÄNGE


HSB Dalarna
Sveag. 5
784 33 BORLÄNGE


Kom Fastighetsförvaltning AB
Sågverksg. 1
784 74 Borlänge


AB Stora Tunabyggen
Utanforsgränd 2
784 44 BORLÄNGE


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Häradsv. 18
784 34 Borlänge


Borlänge-Säter Fastighetsbyrå
Bragegallerian 5
784 33 BORLÄNGE


Fastighetsutveckling i Dalarna AB
Kupolen 57
781 70 BORLÄNGE


Masmästaren Fastigheter
Stationsg. 16
784 33 BORLÄNGE


Carl Birgers Fastighets AB
Målareg. 5
784 33 BORLÄNGE


Peab
Maskinistg. 8
781 70 BORLÄNGE


Bullermyren
Allfarv. 63
784 42 BORLÄNGE


Mäklarhuset Carl Birgers Fastighets AB
Målareg. 5
784 33 BORLÄNGE


Dalecarlia Fastighets AB
Borganäsv. 18
784 33 BORLÄNGE


Riksbyggen
Stenhålsg. 10
784 44 BORLÄNGE


Ornäs Bygg & Fastighetsservice AB
Dalsjö 64
784 78 Borlänge


Jakobsgårdarna
Jaxtorget 9
784 53 BORLÄNGE


Tjärna Centrum
Jan Ers g. 1
784 51 BORLÄNGE

Annons:

Detaljinformation om orten Borlänge - fastighetsdata

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånare: 50972, år 2015

Här hittar du mer information om Borlänge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Borlänge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Dalarna.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.