Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bjursås

Annons:
I orten Bjursås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Bjursås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bjursås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bjursås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bjursås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bjursås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bjursås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bjursås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bjursås

För dig som letar efter lediga tomter i Bjursås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bjursås

Även lediga lägenheter i Bjursås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bjursås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bjursås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bjursås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bjursås.

Bröderna Rapp Fastigheter AB
Bodarna 89
790 21 Bjursås


Fastigheter I Bjurs AB
Bäverv. 6
790 21 BjursåsNorra Ljugarens Samfällighetsförening
RomgårdenSko-Driven
Skov. 22Felgården Fastighetsservice HB
Hagen 22Svärdsjöliften Holding AB
Römgården


Bjursås Samfällighetsförening
Hammarv. 5
790 21 Bjursås


Västanberg-Stängselns Vägsamfällighet
Västanberg 37
790 21 BjursåsGetinglindornas Vägsamfällighet
RomgårdenFrosttjärns Vägsamfällighet
RomgårdenHus Vi 3 AB
KlockarnsNedre Larssvedens Fastighetsförvaltning HB
Storv. 21


Sörskogs Höst & Vintercamp
Bodarna 37
790 21 Bjursås


Bjursås Service & Entreprenad AB
Trollstigen 2
790 21 Bjursås


Västra Sågsbo Samfällighetsförening
Dalkarlsbo 6
790 21 BjursåsDalavägen Fastighets AB
NedreDubblarbo-Kölns Vägsamfällighet
Fjällgrycksbo 71Andersbo-Kingelbo Samfällighetsförening
Andersbo 54


Bunäsets Samfällighetsförening
Borisa 2
790 21 BjursåsBaxmo Fastighets AB
Nedre


Ljugaren - Långsjöns Samfällighetsförening
Romgården
790 21 Bjursås

Annons:

Detaljinformation om orten Bjursås - fastighetsdata

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånare: 1839, år 2010

Här hittar du mer information om Bjursås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bjursås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Dalarna.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.