Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Älvdalen

Annons:
I orten Älvdalen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Älvdalen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Älvdalen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Älvdalen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Älvdalen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Älvdalen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Älvdalen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Älvdalen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Älvdalen

För dig som letar efter lediga tomter i Älvdalen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Älvdalen

Även lediga lägenheter i Älvdalen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Älvdalen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Älvdalen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Älvdalen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Älvdalen.

Knuts Bygg AB
Industriv. 9
796 31 ÄLVDALEN


Norrdala Fastigheter AB

Risander Bygg & Fastigheter AB
Näsv. 63Norra Dalarnas Fastighets AB
Permatsv. 1


Albin Hagström, AB
Dalg. 100
796 30 älvdalen


Åsens Bystuga
Åsv. 10
796 90 älvdalen


Tre-Mas Förvaltning AB
Näsv.
790 90 älvdalen


Kyrkbyns Samfällighetsförening
Humlev. 7
796 31 ÄLVDALENWäsa Stugby AB
Industriv. 9

Annons:

Detaljinformation om orten Älvdalen - fastighetsdata

Älvdalen (Tjyörtjbynn på älvdalska), är en tätort i Dalarna och centralort i Älvdalens kommun, belägen vid Österdalälven. I Älvdalen talas lokalmålet älvdalska.

Yta: 301,91 hektar
Invånare: 1810, år 2010

Här hittar du mer information om Älvdalen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Älvdalen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Dalarna.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.