Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sölvesborg

Annons:
I orten Sölvesborg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Sölvesborg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sölvesborg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sölvesborg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sölvesborg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sölvesborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sölvesborg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sölvesborg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sölvesborg

För dig som letar efter lediga tomter i Sölvesborg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sölvesborg

Även lediga lägenheter i Sölvesborg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sölvesborg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sölvesborg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sölvesborg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sölvesborg.

Farmartjänst Västblekinge
Rågv. 7
294 76 Sölvesborg


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmansg. 6 C
294 33 SÖLVESBORG


MMG Marine
Södra hamnen
294 95 SÖLVESBORG


Segre, Jan-Erik
Stortorget 9
294 31 SÖLVESBORG


Svensk Fastighetsförmedling
Stortorget 6
294 31 SÖLVESBORG


Bygg & Fastighetsservice I Sölvesborg AB
Valnötsv. 4
294 72 Sölvesborg


K-Service Joakim & Ingvar Bolin AB
Besmansv. 2
294 39 SÖLVESBORG


BROSAB
Idrottsv. 30
294 34 Sölvesborg


Glc Fastigheter AB
Ryedals Byv. 1
294 93 SÖLVESBORG


Cn Fastigheter i Sölvesborg AB
S:t Andreasg. 1
294 31 SÖLVESBORG


I & B Fastigheter I Sölvesborg AB
Ö. Storg. 52
294 31 SÖLVESBORG

Annons:

Detaljinformation om orten Sölvesborg - fastighetsdata

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånare: 8 401, år 2010

Här hittar du mer information om Sölvesborg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sölvesborg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Blekinge.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.