Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Olofström

Annons:
I orten Olofström finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Olofström som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Olofström. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Olofström rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Olofström som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Olofström hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Olofström variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Olofström eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Olofström

För dig som letar efter lediga tomter i Olofström kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Olofström

Även lediga lägenheter i Olofström går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Olofström.

Fastigheter och fastighetsbolag i Olofström

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Olofström. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Olofström.

Byggteknik Syd Ingenjörsbyrå AB
Toffelv. 10
293 33 OLOFSTRÖM


Centrumadvokaterna Syd AB
Ö. Storg. 27
293 34 Olofström


BO-Service
Biskopsmålav. 150
293 91 OLOFSTRÖM


Fma Fastigheter AB
Odonbärsv. 7
293 41 OlofströmSejo Fastigheter AB
Box2 G Fastigheter AB
Brostugev


Scp Fastigheter AB
Ö. Storg. 34
293 34 Olofström


Evas Fastigheter AB
Ö. Storg. 27
293 34 OlofströmÖrneborgs Fastigheter AB
P

Annons:

Detaljinformation om orten Olofström - fastighetsdata

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånare: 7327, år 2010

Här hittar du mer information om Olofström.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Olofström. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Blekinge.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.