Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Karlshamn

Annons:
I orten Karlshamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Karlshamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Karlshamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Karlshamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Karlshamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Karlshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Karlshamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Karlshamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Karlshamn

För dig som letar efter lediga tomter i Karlshamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Karlshamn

Även lediga lägenheter i Karlshamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Karlshamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Karlshamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Karlshamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Karlshamn.

CarlshamnsMäklarna
Hamng. 6
374 35 KARLSHAMN


J N von Bergen & Son AB
Ronnebyg. 1
374 35 KARLSHAMN


Karlshamnsbostäder AB
Rådhusg. 28
374 36 Karlshamn


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kyrkog. 21
374 36 Karlshamn


Riksbyggen
Prästslättsv. 6
374 40 KARLSHAMN


Strandbergs Fastigheter AB
Stadsportsg. 12
374 38 Karlshamn


Karlshamnsfastigheter AB
0454 - 30 77 71Hermanssonbolagen AB
Ronnebyg. 13
374 35 KARLSHAMN


Peab
Tubba Torg 5
374 32 Karlshamn


Idbergs Mäklarbyrå AB
Ågatan 28
374 38 Karlshamn


Castellet Bruk i Blekinge AB
V. Kajen 8
374 31 KARLSHAMN


Fastighetsbyrån
Drottningg. 55
374 36 Karlshamn


Svensk Fastighetsförmedling
S. Fogdelyckeg. 28
374 36 Karlshamn

Annons:

Detaljinformation om orten Karlshamn - fastighetsdata

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånare: 19075, år 2010

Här hittar du mer information om Karlshamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Karlshamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Blekinge.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.