Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kallinge

Annons:
I orten Kallinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Kallinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kallinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kallinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kallinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kallinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kallinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kallinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kallinge

För dig som letar efter lediga tomter i Kallinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kallinge

Även lediga lägenheter i Kallinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kallinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kallinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kallinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kallinge.

Bredåkra Samfällighetsförening
Hemmansv. 18 F
372 51 KALLINGESpet AB
Flottiljv. 10


Häggatorp Förvaltnings AB
Bredåkrav. 2
372 50 KallingeMistelvägens Samfällighetsförening
Mistelv. 21Ronneby Industri Holding AB
FabriksvVasallen Karlskrona Exploatering AB
Fabriksv


Bra Bygg & Fasad Blekinge AB
Västerv. 5
372 52 Kallinge


Boe Svets & Rep
Ronnebyv. 42
372 53 KALLINGE


BRA Bygg & Fasad Blekinge AB
Västerv. 5
372 52 KallingeK1 Bygg AB
Blåklintsv. 6


Riksmäklaren
Bokönv. 18
372 92 Kallinge

Annons:

Detaljinformation om orten Kallinge - fastighetsdata

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånare: 4 561, år 2010

Här hittar du mer information om Kallinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kallinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Blekinge.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.