Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Jämshög

Annons:
I orten Jämshög finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Jämshög som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Jämshög. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Jämshög rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Jämshög som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Jämshög hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Jämshög variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Jämshög eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Jämshög

För dig som letar efter lediga tomter i Jämshög kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Jämshög

Även lediga lägenheter i Jämshög går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Jämshög.

Fastigheter och fastighetsbolag i Jämshög

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Jämshög. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Jämshög.

Thomassons Bygg & Fastigheter
Boafallsv. 143 -9
293 72 Jämshög


Holje Åkeri AB
Rosenhillsv. 9
293 73 JÄMSHÖG


Hyr & Släpservice i Olofström
Byg. 27 A
293 73 JÄMSHÖG


Fam. Winberg AB
Sunnanv. 35
293 72 JämshögJkp 20 Fastighets AB
Marietorpsv. 16

Annons:

Detaljinformation om orten Jämshög - fastighetsdata

Jämshög är en tätort i Olofströms kommun och kyrkby i Jämshögs socken i Blekinge län. Jämshög ligger vid Holjebanan och Sölvesborg-Olofström-Älmhults Järnväg.

Yta: 162,34 hektar
Invånare: 1494, år 2010

Här hittar du mer information om Jämshög.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Jämshög. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Blekinge.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.