Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Asarum

Annons:
I orten Asarum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Asarum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Asarum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Asarum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Asarum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Asarum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Asarum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Asarum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Asarum

För dig som letar efter lediga tomter i Asarum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Asarum

Även lediga lägenheter i Asarum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Asarum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Asarum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Asarum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Asarum.

Sydfasad AB
Elsebrånev.
374 91 ASARUM


Gunnar Johnssons Åkeri AB
Trollsländev. 2
374 51 ASARUM


G Trading Nutrition
Lökv. 8
374 50 Asarum


Olofssons i Syd AB
Giselsbergsv.
374 50 Asarum


Olofsson & Ödman Invest AB
Giselsbergsv. 246 -8
374 50 AsarumKarlshamnsbostäder AB
Skolv. 6Bodehus Industri AB
Giselsbergsv. 246 -8Persson, Jan Christer M.Fl.
P. Fredholm Fastighetsförvaltning AB
Odalvägen


Gunnar Bylunds Bil I Blekinge AB
Jannebergsvägen Röselid 352
374 50 AsarumHultmark Sweden, AB
Dunhammarv


Maloka AB
Trollsländev. 12
374 51 ASARUMSkåneb 1, KB
0454 - 32 96 65


Karlshamnsbostäder AB
Froarpsv. 6
374 53 ASARUM


Sydfasad AB
Elsebrånev. 106 -51
374 91 ASARUM


Jerks AB
Dunhammarv. 36
374 51 ASARUM


Brandmannen 3 AB
Getabrov. 81
374 92 Asarum

Annons:

Detaljinformation om orten Asarum - fastighetsdata

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånare: 7773, år 2007

Här hittar du mer information om Asarum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Asarum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Blekinge.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.